Hoe het sprookje begon…

Er was eens… een ideetje. Voor een reportage. Over modeblogs. Hier bij Steps vroegen we ons af of er veel Vlaamse modeblogs zouden bestaan. We kenden er wel enkelen, maar besloten toch maar eens een oproep te lanceren op Twitter…

Wat volgde was een stroom aan reacties en een storm vol tips. En of er Vlaamse modeblogs bestonden! De reportage Start To Blog (met tips van BV’s – Bloggende Vlamingen!) kreeg meteen een absolute GO!

Maar plots was daar die tweet van Murielle Scherre (dé Murielle Scherre):

Dát was nog eens een idee! Een ranglijst maken van Vlaamse modeblogs! Met punten! En een beker!!

En zo getweet, zo gedaan! We begonnen de leukste blogs te verzamelen en kwamen al gauw aan tientallen kandidaten. Al gauw bleek dat een top 10 moeilijk zou worden, een top 20 ook… We gingen dan maar voor de TOP 30! (Zo gulzig zijn we wel.)

Maar waar zouden we die top 30 van Vlaamse modeblogs publiceren? In ons magazine? Hmmm, zoveel plaats was daar al niet meer… Dé oplossing was al even simpel als geniaal: op onze eigen-nog-te-maken blog!

Enkel nog een naam vinden voor onze top… In een brainstorm passeerden (ook al weer) geniale benamingen als De Ultrasteps 30, The Steps Fashion Blog 30, Project Modeblog 30… tot plots THE BLOG PARADE opdook. A star was born.

Leest als een sprookje, niet? Hoe we te werk gingen met de selectie, de jurering, en wie er uiteindelijk onze top 30 haalde, lees je hier. Later!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: