Steps zkt. filmrecensenten

Elke week gratis naar de cinema… Zegt het je iets? Dankzij Steps kan die droom voor even waar worden! Wij zoeken namelijk vrijwilligers die voor ons de nieuwste bioscoopreleases willen bekijken. Eén maand lang mogen zij onze filmman of -vrouw zijn. Elke week laat onze filmrecensent van dienst dan weten wat hij/zij van de nieuwe film vond. Wij plaatsen hun commentaar dan op onze blog. How cool is dat?!

Is dit de (bij)job van je leven? Wel, stuur ons een mailtje en overtuig ons waarom jij de ideale kandidaat bent. Als wij jou uitkiezen mag je een maand lang elke week naar de cinema, mét een gezel naar keuze. Gratis – natuurlijk.

Stel je kandidaat via redactie.steps@roularta.be. In september mag onze eerste m/v al aan het werk. In oktober is het aan de volgende ,enzovoort. (Vermeld ook zeker ook je gegevens in je mail!)

NOOT voor alle duidelijkheid: Wij zoeken geen professionele filmrecensenten. Enkel mensen met een mening! Dat mogen filmfreaks zijn, maar evengoed romantici die graag eens een avondje naar de bios gaan.

Advertenties

One thought on “Steps zkt. filmrecensenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: