Kunst op je iPhone (3)

Phoneography (ofte plaatjes schieten met je smartphone) is een echte hype. Nadine Heyman mogen we misschien wel de beste phoneographer van het land noemen. Zij maakt kleine kunstwerkjes met haar iPhone en een selectie van haar beelden is nu te bewonderen op de Phoneography Exhibition in Vrijstaat O. in Oostende. Deze week toont ze elke dag een van haar favoriete foto’s op onze blog. Mét tekst en uitleg én en passant misschien wat tips voor de liefhebbers…

Vandaag foto 3: Rock Strangers

Nadine Heyman: “Deze foto nam ik deze zomer tijdens de feestelijke opening van het Zeeheldenplein in Oostende. Een zeer mooi beeld, vind ik zelf. De wolken, het kunstwerk (Rock Strangers van Arne Quinze) en de situatie: de groep die aan het poseren is voor de dame met haar hond. Phoneography op zijn best! Ook voor deze foto gebruikte ik mijn favoriete app Hipstamatic, John S lens, Ina’s film.”

De Phoneography Exhibition in Vrijstaat O (Zeedijk 10 in Oostende) gaat nog door tot en met 16 december. Meer info over de expo via deze link. Nadine Heyman kan je ook volgen op Twitter en Instagram.

Advertenties

One thought on “Kunst op je iPhone (3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: